Kalap, kabát és ami kell... ;)

Egy tervező mindennapjai

Folytatás

2015. április 30. 09:30 - MiaMiotti

Az a bizonyos World Traditional……..

Ma egyik izgalmas projektünk bemutatásával lepünk meg benneteket. A téma izgalmassága nem csupán abból adódik, hogy egy nagy projektről van szó nagy stábbal, hanem azért is, mert ezen a „munkán” szinte minden megtörtént, ami a stábtagoknak, beleértve a tervezőt is rémálma lehet. De a kezdeti nehézségeket magunk után hagyva egy kiváló sorozattal büszkélkedhetünk. Ha valamiről a végtelenségig tudnék írni, akkor ez a téma pont az, ezért úgy gondoltam kicsit nagyobb belátást adok a kulisszák mögé, amelyet inkább majd a smink témánál fogok bővebben kibontani.

Hogy miért izgalmas nekünk szépségiparban dolgozó szakembereknek egy ilyen projekt?

Első sorban, mint ahogy azt a szalagcím is jelzi 8 különböző országot mutattunk be a tervező által elkészített ruhákban, és az adott országra jellemző frizura illetve sminkjegyeivel. Hogy valóban egy izgalmas és látványos projektet tudjunk létrehozni, már a karakterek válogatásánál is figyeltünk arra, hogy ne csak európai modelljeink legyenek, hanem színes bőrű, vagy éppen keleti származású.

Egyrészt kihívás, másrészt valóban izgalmas dolog hiszen a mindennapi szalonmunkáink során ritkán találkozunk, egy afro, vagy egy kínai, vagy éppen japán hajjal, és bizonyos esetekben teljesen más eljárás szükséges ahhoz, hogy a kívánt frizurát elkészíthessük. Így mondhatni akár lutrira is dolgozunk.

Ezen a projekten szintén egy fodrász kolleginám Erika Stanzl a Sansz Szépségstúdió fodrásza készítette a kiváló frizurákat. Erika munkáján nem csak profizmusa, hanem szakmai alázata, és a szakmai elhivatottsága is kiválóan tükröződik, amelyet a fotókon természetesen jó látható.

Ezúton is Köszönjük Erikának a kiváló munkáját.

 

Thomas Vachtler

 

Mida Brand Vezető sminkese, fodrásza

Fotón: Erika Stanzl

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miotti.blog.hu/api/trackback/id/tr497402722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása