Kalap, kabát és ami kell... ;)

Egy tervező mindennapjai

Kis varázslat , "A" smink

2015. április 22. 11:27 - MiaMiotti

Sziasztok,

 

A mai napon a befotózott anyagunk sminkjéről szeretnék néhány mondatban írni nektek.

Mivel a jelenlegi koncepciónkat a „klasszikus és elegáns” jelzőkkel illettük, úgy gondoltam csak akkor lesz kiváló az anyagunk, ha nem csak ruhában és hajban, de sminkben is ezt az elképzelést visszük tovább. Így valahogy egyértelmű volt számomra, hogy egy klasszikus két színű személyárnyalóval készített füstös szemet fogok a projekthez készíteni. Bármennyire nem szeretem egy- egy fotózáson a füstös szemet, és kreativitásgyilkosnak nevezem, ebben az esetben kétségtelen volt, hogy ez lesz. Ahogy látni fogjátok a fotókon is fekete-fehér árnyalóval dolgoztam, amelyet sok sminkes kolléga nevez biztonsági játéknak. A felső szempillatőbe egy nagyon vékony tusvonallal erősítettem meg a kontúrt. Az alsó vízvonalat szabadon hagyva az alsó szempilla alatt dolgoztam egy erősebb kontúrral, amelyet csak a szembogár közepéig húztam meg, ezzel még jobban megnyitva a tekintetet. Ebben az esetben a klasszikus csipkével és a klasszikus frizurával kombinálva tökéletes összhangban került a végeredmény. És hogy továbbra is a klasszikus vonalat vigyük, az ajkakra matt vörös rúzst használtam. Hogy miért is? elsősorban időálló, mint az egész koncepció klasszikus , és hogy a fekete ruhát és az erős fekete füstös szemeket ellensúlyozzuk. Ez esetben a smink minden részlete Decoderm termékekkel készült.

Jövő héten is várlak benneteket, mindig új és izgalmas témával, amely által bepillantást nyerhettek egy- egy adott projekt készítésében, és remélem hamarosan néhány hasznos tanáccsal, smink vagy akár frizurakészítési tippel is szolgálhatok Nektek!

 

Írta: Thomas Vachtler

 

Mida Brand vezető sminkese, fodrásza

Tervező és Modell: Mia Miotti

Fotó: szappi.hu - Szappanos Bálint fotói

Smink: Thomas Vachtler Salon

Fodrász: Bea Bencze

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miotti.blog.hu/api/trackback/id/tr617388882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása