Kalap, kabát és ami kell... ;)

Egy tervező mindennapjai

A hét kezdete

2015. május 11. 13:00 - MiaMiotti

Sziasztok,

 Ismét itt a hétfő és ígéretemhez híven a vasárnapi castingról készült anyagot a héten publikálni is fogom. Az első körös válogatás bár lezajlott, de még a dönts nem született meg.

 Nagyon nehéz dolog dönteni, és még nehezebb a legjobb döntést meghozni. Modellek esetében sok szempontot kell figyelembe venni, ha kifutóra keresünk munkatársakat. A kifutó világa teljesen más, mint a fotózások. Nagyon fontos, hogy a modell, határozott legyen , jól és magabiztosan mozogjon a kifutón.

 Rengeteg munka és feladat előz meg egy-egy bemutatót. Ezek közül pár dolog, ruhatervek készítésem, ruhák megvarrása, járáspróba, ruhapróba, koreográfia megtanítása a modelleknek, stáb felkészítése, díszlet építése. 

A héten megpróbálom kicsit bemutatni milyen a modell világ és engem mi ihlet meg , mitől jönnek az ötletek és hogyan is dolgozom. 

                                                                                     Szép napot ,

                                                                                                                           Mia Miotti

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miotti.blog.hu/api/trackback/id/tr547449788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása