Kalap, kabát és ami kell... ;)

Egy tervező mindennapjai

Egyik kedvenc projektem, The Word Traditional

2015. április 29. 09:29 - MiaMiotti

World Traditional Make Up

Egy véletlen projekt…

Hogy Mindenki megértse, hogy hogyan is zajlik egy ilyen történet. Általában két lehetőség van, első körben vagy a projektvezető keresi fel a kollegákat és úgy áll össze a stáb, vagy pedig egy meghirdetett munkára referenciával kell pályázni, és így válogatják ki az adott projektre a megfelelő szakembereket. Most sem történt ez másképp, én erre a projektre nem jelentkeztem, idő szűkében voltam, hiszen egy Runway show sminkjeit kellett elkészítenem a délelőtti órákban viszont a szalonmunkáim kötöttek le. A fotózás előtt már kb. 2 héttel felállt a stáb, 3 sminkes, 9 modell, amely úgy gondolom szükséges is, egy ekkora projekthez. A fotózás napján reggelre valahogy az összes sminkes lánynak sikerült visszamondani a projektet, ami lássuk be nem a legetikusabb forma, hiszen ott volt egy több mint 10 tagú stáb, sminkes(ek) nélkül. Így jöttem én a képbe, nem messziről csupán 100km- ről a fővárostól, és az már meg sem fordult a fejemben hogy ezen a napon közel 24 órát fogok talpon lenni, hogy mindenhol helyt tudjak állni. Én, egy nagy volumenű munka előtt többször is egyeztetek a tervekről a tervezővel, hogy valóban, az elkészített munkával mindenki elégedett legyen, kétség sem fér hozzá, hogy erre ezen a napon nem volt időnk, nem volt semmire idő még enni sem. Autóban ülve a munka megkezdése előtt 15 perccel fogalmam sem volt, hogy milyen lányok várnak, milyen sminkeket fogok készíteni, arról meg végképp nem, hogy milyen ruhákat készített a tervező. Csak egy valami járt a fejemben, ha nem vagyok képes rögtönözni, akkor itt most ennek a projektnek vége.

Első sorban Köszönöm a segítséget Sigulinszki Laurának aki nem csak gyönyörű modell, hanem kiválóan  sminket is, és nagyban segítette a munkámat, hogy időben mindennel elkészüljünk.

A kezdeti nehézségek után, úgy gondolom, hogy az összes smink kiválóra sikerült, és tudtuk hozni, még rögtönözve is azt, amire az adott témába szükség volt ahhoz, hogy kerek egészet kapjunk.

A modellek sminkjei között található füstös, kontúros szemek illetve ezek kombinációja, az adott országra jellemzően alkalmaztuk a szemek ajkak váltakozó erősítését, illetve az orca pirosítását.

 

Thomas Vachtler

                                                                                                 Mia Brand vezető sminkese, fodrásza

Fotón: Thomas Vachtler és Laura Sigulinszki   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miotti.blog.hu/api/trackback/id/tr397402714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása