Kalap, kabát és ami kell... ;)

Egy tervező mindennapjai

Frizura, mely öltöztet

2015. április 21. 09:11 - MiaMiotti

Sziasztok,

Ígéretemhez híven, Thomas Vachtler vezető sminkes, fodrászunk cikkét publikálom.

Ahogy tegnap már olvastátok a heti témánkban egy klasszikus ugyanakkor nagyon elegáns anyagról, a csipkéről és a belőle készült ruháról írt cikket bejegyzést Mia, a Mida Brand tervezője.

Nekem jutott az a hálás szerep, hogy bemutassam nektek a cikkhez tartozó frizurát, amelyet a csütörtökön publikált fotón meg is tekinthettek. Nem árulok el nagy titkot nekem a csipke, mint anyag az egyik kedvencem, hiszen mindig minden körülmények között elegánssá tudja tenni viselőjét, persze ehhez arra is szükség van, hogy a hölgyek tudják is viselni.

Mivel az egyik legklasszikusabb anyagról beszélünk, ezért egy klasszikus frizurát álmodott meg hozzá egyik kiváló kolleginám Bencze Bea a Belline Hair&Make Up  Hair Stylist-ja, akivel már több közös munkán vagyunk túl. Bea munkájában egyszerre jelenik meg a stílusos elegancia, a modernitás, illetve a fiatalos lendület.

Sokakban merülhet fel a kérdés, hogy, hogy ötvözhető a két stílus…

A frizura szemből egy klasszikus befésült konty hatását kelti, amely a ruha eleganciáját emeli. A tűzés egy tarkó konttyal végződik, amelynek tűzésében egy kis játékosságot vitt Bea, nem egy masszív klasszikus tarkó konty, hanem egy lazára fésült, játékos tűzési formát prezentált. Így álmodta meg a klasszikus és a modern frizura ötvözetét.

 Ezúton is köszönjük Bea kiváló munkáját!

  

Írta: Thomas Vachtler

Mida Brand vezető sminkese, fodrásza

 

Modell: Mia Miotti
Brand: Mida
Fotó: Miklós Részing Photográphus Szabó 
Fodrász: Bea Bencze
Smink: Thomas Vachtler

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miotti.blog.hu/api/trackback/id/tr267385518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása