Kalap, kabát és ami kell... ;)

Egy tervező mindennapjai

Előkészületek és készülődés

2015. május 29. 09:57 - MiaMiotti

Sziasztok,

 

Az elmúlt napokban igen nagy volt a sürgés-forgás, készülődés. Hétfőn kiderül ki nyeri el „Miotti nyári modellje” címet. Izgatottan várom már a végeredményt, a mezőny nagyon erős és a jelentkezők is káprázatosak.

A nyertes egy egyedi sorszámozott bikinivel és egy nyári ruhával gazdagítja majd ruhatárát. A ruhák teljesen egyedi tervek alapján készülnek el, a nyertesre szabva. Ilyenkor mindig nehéz, hogy mi is legyen az a fazon, amiben a modell is jól érzi magát, de én is elégedett vagyok, leszek.

Közben párhuzamosan szervezem a bemutatóm is, mely nagyon sok energiát és időt igényel. Jövő héttől péntekenként folyamatos tudósítást adok a szervezésről, hogy kicsit belelássatok, mit és hogyan is csinálok, és szeptemberben bemutathassam első kollekcióim fő darabjait.

 

Szép pénteket!

 

 

Mia Miotti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miotti.blog.hu/api/trackback/id/tr787500302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása